Bevog

Za vse člane kartice ugodnosti Banovička:

kozarec piva gratis ob nakupu kartona piva

Mikropivovarna Bevog je plod zvedavosti in stremljenja k odkrivanju vedno novih in svežih pivskih izkušenj, je rezultat entuziazma, ljubezni in elana. Do kulinarike in okusov. In do razveseljevanja vseh nas/vas, pivoljubiteljev. V Pivovarni Bevog varimo piva s karakterjem in dušo. Naš cilj je prestopanje mej znanega in ustaljenega.
Oddaljenost od Term Banovci: 23,4 km
Priporočamo: s kolesom, z vozilom
}

Delovni čas

Kontaktne informacije

Telefon: +43 (0) 3476 41543
GSM: 031 391 702
E-pošta: office@bevog.at
Internet: https://bevog.si/

Facebook: Obišči stran

Naslov: Gewerbepark B 9., A-8490 Bad Radkersburg Austria
Bevog

V Bevogu smo zelo kreativni in se ne držimo ustaljenih norm. Naša piva oblikujemo po svoje, kot vemo mi, da je prav. Stil piva, za katerega se odločimo, najprej razstavimo, dodamo širok spekter pridobljenega znanja, ideje, poglede ter ga nato sestavimo in izpilimo nazaj v naše pivo, ki pa ni strogo zacementirano v predpisane okvirje posameznega stila. Pri kreiranju receptov težimo k popolnosti in se odrekamo kompromisom, ki jih je žal v moderni masovni proizvodnji daleč preveč.

Povedano potrjujemo tudi z že dobljenimi priznanji, nagradami in najpomembneje – z mnogimi super zadovoljnimi ljubitelji/cami kraft piva.

Voden ogled pivovarne

Vabljeni na voden ogled naše pivovarne. Pozanimajte se na office@bevog.at ali pa pokličite naše prijazne sodelavce na 031 391 702 ali +43 (0) 3476 41543.

Ogled traja 45 min in je možen po predhodni rezervaciji za minimalno 5 oseb.

Pridite, je zanimivo! 🙂

Taproom

Lepo vabljeni v naš taproom – točilnico, kjer lahko uživate ob vsaj 8 različnih pivih. Poleg točenega piva izbirajte med pivom v pločevinkah, steklencah in celo sodih nabavite za domov. Seveda pa tukaj najdete tudi majice, puloverje, kapice, kozarce itd. Naš Taproom se nahaja v pivovarni. Skozi stekleno steno lahko vidite tudi varilnico, kjer se vari vse naše pivo.

V ponudbi imamo tudi nekaj crafty sokov, kavo in vodo. Ponujamo oglede pivovarne, a je nujna vnaprejšnja rezervacija.

Ne pozabite: “Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!”

 

DODATNE INFORMACIJE

Gewerbepark B 9.
A-8490 Bad Radkersburg
Austria

Priporočamo - Bevog