Kartica ugodnosti in lojalnosti

BANOVIČKA

Kje vse lahko dobite ugodnosti z našo kartico ugodnosti ?
Odkrijte skrite kotičke naše lepe pokrajine.

Poglej vse ponudnike

;

* ponudniki so razvrščeni po naključnem vrstnem redu

Ocean Orchids, Tropski vrt

Ocean Orchids, Tropski vrt

Vaš kotiček tropskega pragozda

Podjetje Ocean Orchids je svojo ponudbo obogatilo s koščkom barvite tropske divjine – vrtom tropskih rastlin, ki se nahaja poleg proizvodnih površin podjetja.

Iz vrta lahko pokukate v proizvodnjo, kjer vsak dan zacveti okoli 4000 orhidej.

Bevog

Bevog

Mikropivovarna Bevog je plod zvedavosti in stremljenja k odkrivanju vedno novih in svežih pivskih izkušenj, je rezultat entuziazma, ljubezni in elana.

Do kulinarike in okusov. In do razveseljevanja vseh nas/vas, pivoljubiteljev. V Pivovarni Bevog varimo piva s karakterjem in dušo. Naš cilj je prestopanje mej znanega in ustaljenega.

Passero

Passero

Podeželska čokoladnica in kavarna

Podeželska čokoladnica bogati domačijo Passero s sladko zgodbo. Zapisana je v čokoladnih izdelkih s prekmurskim navdihom. Kakovostno čokolado, skrbno pridelane domače sestavine in domišljijo mešamo s strastjo.

Cana Water

Cana Water

Cana Royal Water je prva slovenska premium voda, ki izvira sredi neokrnjene narave krajinskega parka goricko v prekmurju. Cana Royal Water je visoko mineralizirana voda z edinstvenim razmerjem kalcija in natrija. Vsebuje veliko kalcija in zelo malo natrija.

Marof

Marof

V osrčju Goričkega, nad Mačkovci, ko razen travnikov in gozda ne pričakujete ničesar več, vam zastane dih – sodobna vinska klet za tradicionalno pridelavo vin.

Z velikim spoštovanjem in posluhom do narave skrbno negujemo sto tisoč trt na najlepših obronkih Goričkega.

Zidanica Malek

Zidanica Malek

Zidanica Malek stoji ob vinski poti med Svetinjami in Jeruzalemom. V njej je ogromna preša, pod zidanico pa obokana klet. Posebnost v zidanici je kapelica s fresko Marijinega vnebovzetja, baročna mojstrovina iz prve polovice 18. stoletja.

Jeruzalem Slovenija

Jeruzalem Slovenija

Jeruzalem Slovenija s svojim svetim imenom, vinsko cesto, kjer uspevajo vrhunska bela in rdeča vina, prekrasnimi razglednimi točkami in romarsko cerkvico upravičeno nosi ime nebeški kraj. Občine Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž s svojimi turističnimi destinacijami vas vabijo v svoj objem!

Verus vinogradi

Verus vinogradi

Trije prijatelji smo združili družinske vinograde, znanje in delo ter spomladi 2007 v prostorih nekdanje pekarne opremili vinsko klet

Bar America

Bar America

Okrepčevalnica Bar America vam v prijetnem, domačem okolju ponuja izvrstne pizze, piščančje medaljončke, burgerje in ameriške palačinke.

Gostišče Taverna

Gostišče Taverna

Odločite se za izlet po Jeruzalemskih gričih in obiščite Taverno, kjer vas bo očarala intimna domačnost in ob slastnih lokalnih specialitetah in vinih Kupljen se bo vaš obisk spremenil v doživetje, ki ga boste želeli ponoviti. Morda pa vas naše sobe in romantični razgledi s terase, da ostanete še dlje.

Kmetija Paldauf – BeEko

Kmetija Paldauf – BeEko

Vodeni ogledi kmetije z raznimi degustacijami in delavnice za otroke.

Na kmetiji Paldauf obratuje trgovinica BeEko, v kateri so na voljo naše dobrote in dobrote lokalnih kmetij, s katerimi smo povezani.

Vinska klet Ormož

Vinska klet Ormož

Vinoteka in degustacijska dvorana Ormož predstavljata degustacijsko središče ormoškega vinorodnega okoliša. Notranjost je opremljena v slogu okoliških dejavnosti, kot so na primer vinska pot, zidanice in sadjarstvo.

Gostilna Zorko

Gostilna Zorko

Osnova kulinarične ponudbe gostilne Zorko predstavljajo prleške jedi, posebej znani so njihovi prleški ajdovi žganci in zapečeni štruklji. Priljubljene so tudi koline, divjačinske jedi ter nadevane telečje prsi.

Brunarica prekmurskih dobrot

Brunarica prekmurskih dobrot

Bukovniško jezero

V prekrasnem,naravnem in mirnem ambientu Vam ponujamo tradicionalno prekmursko kulinariko ter domače pijače od lokalnih ponudnikov.

Razkrižje – križpotje, ki združuje

Razkrižje – križpotje, ki združuje

Turistično ponudbo Razkriškega kota ustvarjajo navadni, preprosti ljudje, katera temelji na bogati kulturni in naravni dediščini, ohranjenih šegah, običajih in navadah, na kulinaričnih posebnostih, dobrih vinih, zanimivi pokrajini, ki na tem območju iz obmurskega sveta prehaja v vinorodni svet vzhodnih obronkov Slovenskih goric.

Kodila

Kodila

Šunkarna, delikatesa in restavracija Kodila

Kuharji, ki ustvarjajo najboljše gurmanske krožnike, tradicionalni Kodilovi ocvirki in čebula, odlični namazi znamke Diši po Prekmurju, k dobri hrani spadajo tudi dobra lokalna vina.

Expano

Expano

Sredi polj ob Soboškem jezeru stoji Regijski promocijski center Expano, ki vam odpira vrata v Pomurje.

Podajte se na raziskovanje regije v Interaktivnem doživljajskem parku.

Stari hrast

Stari hrast

Pod vznožjem jeruzalemskih goric, v Radomerju, lučaj od magistralne cesta Ljutomer – Ormož, tam kjer je bila dvesto let stara Pihlarjeva domačija, stoji danes nova, v podeželskem stilu zgrajena Pihlarjeva domačija STARI HRAST.

Kmetija J.A.N.A.

Kmetija J.A.N.A.

Izdelki iz aronije

V našem asortimentu domačih izdelkov je sušen sadež aronije, stoodstotni sok iz aronije, sirup, marmelada, čaj, aronija v žganju in liker.

Lušt

Lušt

Okusen. Svež. Pisan. Raznovrsten. Zdrav. Sočen. Poln. Dišeč. Pravi. In končno slovenski!

Grozdasti paradižnik LUŠT prepoznate po izrazitem vonju in še boljšem okusu. Videti je kot paradižnik, ki ga pridelate na domačem vrtu in takšen je tudi njegov okus. Plodovi so lepo okrogli, sočni in mesnati.

Okrepčevalnica Cuffi

Okrepčevalnica Cuffi

V lokalu vam poleti nudimo slasten sladoled, sadne kupe, kavo, razne sladice, pice, domačo pogačo, hamburgerje, pijačo in še veliko drugih dobrot in izdelkov.

Otok ljubezni v Ižakovcih

Otok ljubezni v Ižakovcih

Doživite čar narave in se prepustite ritmu mlinskega kolesa.

V neposredni bližini Beltinec se nahaja priljubljena izletniška točka »Otok ljubezni« v Ižakovcih, ki se ponaša s plavajočim mlinom na reki Muri in brodom.

Radgonske gorice

Radgonske gorice

Tam, kjer je doma penina.

Že več kot 160 let se kakor valovi reke Mure skozi Gornjo Radgono, v Radgonskih goricah pretakajo majhne skrivnosti in veliko znanje.

Lokacije ponudnikov ugodnosti s kartico BANOVIČKA

 

Postanite članica / član kluba ugodnosti Terme Banovci in se pustite razvajati…

Za koriščenje storitev v Termah Banovci in obiske skritih kotičkov boste lahko nagrajeni s popusti.