Cana Water

Za vse člane kartice ugodnosti Banovička:

vsem, ki pridete na ogled, podarimo steklenico Cane

Cana Royal Water je prva slovenska premium voda, ki izvira sredi neokrnjene narave krajinskega parka goricko v prekmurju. Cana Royal Water je visoko mineralizirana voda z edinstvenim razmerjem kalcija in natrija. Vsebuje veliko kalcija in zelo malo natrija.
Oddaljenost od Term Banovci: 38,8 km
Priporočamo: z vozilom
}

Delovni čas

Po dogovoru in vsako prvo soboto v mesecu od 9.00 do 11.00

Kontaktne informacije

Telefon: 031 401 999
GSM: 031 401 999
E-pošta: info@canawater.eu
Internet: https://canawater.eu/

Facebook: Obišči stran

Naslov: Serdica 82, 9262 Rogašovci
Cana Water

Na območju kraja Nuskova so vaščani že pred več kot 100 leti ugotovili, da se na določenih predelih kraja pod zemljo nahaja mineralna voda, ki so jo poimenovali »Slatina«. Že pred drugo svetovno vojno so postavili polnilnico, kjer so »Slatino« polnili in z njo oskrbovali ljudi na področju Slovenije in Avstrije.

Na podlagi opravljenih analiz smo ugotovili, da je mineralna voda zelo kakovostna, pri čemer sta glavna atributa vode predvsem visoka vsebnost kalcija in zelo nizka vsebnost natrija.

Kalcij (CA)

Cana Royal Water vsebuje visoko vsebnost kalcija, kar 340 mg / L. Kalcij ima pomembno vlogo pri gradnji kosti in ohranjanju zdravega zob in dlesni. Dokazano je, da kalcij prispeva k normalnemu strjevanju krvi, k ponovni reakciji metabolizma, delovanju mišic, k normalnemu prenosu živčnega impulza in k normalnemu izkoriščanju prebavnih encimov.

Natrij (NA)

Cana Royal Water vsebuje le 8,6 mg Na / l in jo lahko označimo kot “primerno za diete z malo natrija”. Največ natrija pridobimo s pomočjo kuhinjske soli. Čeprav je natrij nujen za normalno delovanje telesnih funkcij, lahko čezmerni vnos povzroči tudi zdravstvene težave, kot je povišan krvni tlak, ki škoduje našemu srcu in obtoku.

 

DODATNE INFORMACIJE

Priporočamo - Cana Water