Gostišče Taverna

Za vse člane kartice ugodnosti Banovička:

10% popust na celotno storitev (vsa ponudba gostišča, hrana in pijača)

Odločite se za izlet po Jeruzalemskih gričih in obiščite Taverno, kjer vas bo očarala intimna domačnost in ob slastnih lokalnih specialitetah in vinih Kupljen se bo vaš obisk spremenil v doživetje, ki ga boste želeli ponoviti. Morda pa vas naše sobe in romantični razgledi s terase, da ostanete še dlje.
Oddaljenost od Term Banovci: 16,6 km
Priporočamo: s kolesom, z vozilom
}

Delovni čas

10:00 – 24:00 (ponedeljek – nedelje)

Kontaktne informacije

Telefon: +386 (0) 2 7194 128
GSM: +386 (0) 41 920 500
E-pošta: info@kupljen.com
Internet: https://www.vino-kupljen.com/

Facebook: Obišči stran

Naslov: Jeruzalem – Svetinje 21, 2259 Ivanjkovci
Gostišče Taverna

Taverna leži na vrhu hribčka, ki ponuja zares lep razgled daleč naokoli. Na čudoviti terasi, ki je bila lani na Siolu izbrana med deset najlepših teras v Sloveniji, lahko v toplih poletnih večerih in tudi sicer, v lepem vremenu, uživate vsaj šest mesecev na leto, pogosto pa tudi ob sončnih zimskih dnevih. Ob jasnem vremenu pogled seže vse do Varaždina, spodnje Avstrije, zahodne Madžarske, Pohorja in Panonske nižine.

Domače in klasične jedi

Potešite lakoto z okusnimi jedmi, ki jih prilagajamo sezoni in vašemu okusu.

Vinoteka in vinske degustacije

Obseg naših vrhunskih vin Kupljen je tako bogat, da lahko ustrežemo tudi najbolj zahtevnim gostom. V vinoteki Taverne vam bomo postregli z našimi vini, ki jih lahko degustirate in/ali kupite za domov: sveža sadna vina z belo etiketo linije Premium kot so Šipon, Chardonnay, Sauvignon, Renski Rizling, Sivi Pinot in Modri pinot. Na voljo so tudi vina zorjena v hrastovih sodih linije Stars of Stiria: Sirius, Passion, Aledbaran, Loona, White Star, Skywalker, Bellatrix in Red Star.Za vinske degustacije vas vljudno prosimo, da svoj prihod predhodno najavite (041 920 500, Dino).

Prenočišča

Pričakujemo vas z osmimi dvoposteljnimi in eno večjo sobo, opremljeno s tremi posteljami. Vse sobe imajo kopalnico, TV, telefon in možnost priklopa na internet. Sobe so na zahodni strani gostišča, kar zagotavlja prijetne večere ob sončnem zahodu. V ceno nočitve je vključen tudi zajtrk.

 

DODATNE INFORMACIJE

Gostišče TAVERNA
Jeruzalem – Svetinje 21
2259 Ivanjkovci

Priporočamo - Gostišče Taverna