Lušt

Za vse člane kartice ugodnosti Banovička:

vsaka oseba dobi gratis sveže stisnjen paradižnikov sok zraven ogleda (individualnega / družinskega)

Okusen. Svež. Pisan. Raznovrsten. Zdrav. Sočen. Poln. Dišeč. Pravi. In končno slovenski! Grozdasti paradižnik LUŠT prepoznate po izrazitem vonju in še boljšem okusu. Videti je kot paradižnik, ki ga pridelate na domačem vrtu in takšen je tudi njegov okus. Plodovi so lepo okrogli, sočni in mesnati.
Oddaljenost od Term Banovci: 15,3 km
Priporočamo: s kolesom, z vozilom
}

Delovni čas

Ponedeljek – sobota: 8.00 – 17.00
Nedelja in prazniki: zaprto

Kontaktne informacije

Telefon: +386 (0)2 572 22 59
GSM:
E-pošta: lustna.domacija@lust.si
Internet: https://www.lust.si/

Facebook: Obišči stran

Naslov: Renkovci 57/c, 9224 Turnišče
Lušt

Ker plodovi naravno dozorijo na soncu in so obrani le kakšen dan, preden ga lahko kupite v trgovini, ohranijo vse svoje najboljše lastnosti pravega paradižnika in zagotavljajo kakovost, ki so jo želite.

Rastlinjaki, v katerih zorijo LUŠTni paradižniki se nahajajo v Renkovcih, majhni prekmurski vasici.

Obsegajo 90.000 m2 (9 ha) s steklom pokritih površin. V neposredni bližini se nahaja vrtina z geotermalno vodo, s pomočjo katere se ogreva prostor, ko sonce v hladnejših mesecih zagotavlja premalo toplote.

Mali grozdasti paradižnik LUŠT

Zakaj Mali, se sprašujete?

Ker je to posebej in skrbno izbrana sorta nekoliko manjšega grozdastega paradižnika, ki je še slajša in še okusnejša od že sedaj zelo priljubljenega klasičnega grozdastega paradižnika LUŠT. Zato tudi ime Mali LUŠT oziroma LUŠT Mali. Kakor želite – lahko ga kličete najprej Mali ali najprej LUŠT. V obeh primerih verjamemo, da vam bo všeč.

Naj bodo z »Malim« Vaši pikniki, solate, malice… še slajši in še okusnejši.

Veliki paradižnik LUŠT

Veliki paradižnik LUŠT je izbrana sorta paradižnika z velikimi plodovi, ki jim po domače rečemo tudi Volovsko srce. Je bolj »mesnat« in primeren za odlične omake, kakor tudi odlične solate ali priboljšek k sendviču.

Slivov paradižnik LUŠT

Slivov paradižnik LUŠT je izdolžen češnjev paradižnik v obliki slive, ki ga odlikujeta odlična aroma in okus. Nepogrešljiv za solate v kombinaciji s feta sirom.

Češnjev paradižnik LUŠT

Češnjev paradižnik LUŠT je najmanjši in hkrati najokusnejši paradižnik, saj so arome in okusi skoncentrirani v majhnem plodu.

LUŠTek

(miks češnjevih paradižnikov)

LUŠTek je miks okusnih češnjevih paradižnikov, in sicer štirih različnih sort: črni, rumeni in dve različni sorti rdečega češnjevega paradižnika. Odličen »snack« za malico, še najraje pa ga imajo otroci, saj je sladek in aromatičen.

 

DODATNE INFORMACIJE

PARADAJZ d.o.o.
Renkovci 57 / c, SI – 9224 Turnišče

Priporočamo - Lušt