Radgonske gorice

Za vse člane kartice ugodnosti Banovička:

10% popust na nakup v domu penine
10% popust na voden ogled kleti z degustacijo

Tam, kjer je doma penina. Že več kot 160 let se kakor valovi reke Mure skozi Gornjo Radgono, v Radgonskih goricah pretakajo majhne skrivnosti in veliko znanje.
Oddaljenost od Term Banovci: 21,23 km
Priporočamo: s kolesom, z vozilom
}

Delovni čas

Zimski delovni čas (1.1. – 31.3.)

Od ponedeljka do sobote: 9:00 – 17:00
Nedelje in prazniki: zaprto

Poletni delovni čas (1.4. – 31.12.)

Od ponedeljka do sobote: 9:00 – 19:00
Nedelje in prazniki: zaprto

Kontaktne informacije

Telefon: 02 564 85 50
GSM: 041 212 446
E-pošta: prodajalna@radgonske-gorice.si
Internet: http://dompenine.si/

Facebook: Obišči stran

Naslov: Jurkovičeva ulica 25, 9250 Gornja Radgona
Radgonske gorice

Kako spretno razvajati vinsko trto, da se razbohoti v vsej svoji plemenitosti. Kako čas preživeti ob ljubkovanju grozdja. Kako vzljubiti vino, njegovo žlahtnost in opojnost. Kako mu vdahniti iskrivost, vir neštetih mehurčkov, ki nikoli ne presahne.

Vino nosi v sebi veliko zgodb. Prvo mu je prišepnil tisti nekdo, ki mu je namenil prostor pod soncem. Med rastjo so mu svoje zaupali domačini in popotniki, ki so se ustavili ob vinogradu, da bi se naužili njegove lepote. Leto za letom knjigo zgodb polnijo obiralci. Pripovedujejo mu vinarji, enologi, kletarji…Besedo ali dve mu zagotovo namenijo še prodajalci.

Vino nosi v sebi lepe zgodbe. Zgodbe ljudi, ki z njim živijo, ga negujejo in cenijo. Ko boste prihodnjič v krogu najdražjih nazdravljali veselemu dogodku, dvignite čašo in mu prišepnite svojo.

Bodite del te čudovite zgodbe.

V vinoteki vam predstavljamo vse naše izdelke na katere smo izredno ponosni, so sadež našega trdega dela, ljubezni do vina in dolgoletnih izkušenj.

 

Hvala da ste del te zgodbe.

V letu praznovanja 160-letnice Zlate radgonske penine smo odprli nove turistične prostore in jih poimenovali DOM PENINE.

V Domu penine ste vedno dobrodošli, sami ali v družbi. Doživite ga v vsej njegovi lepoti in postanite del edinstvene zgodbe.

 

DODATNE INFORMACIJE

Dom penine

Jurkovičeva ulica 25
9250 Gornja Radgona, Slovenija

Priporočamo - Radgonske gorice